Menu 25 December aanvang om 12 uur:
1 uur receptie met Cava en 5 fijne hapjes
***
Pladijsfilets met crumble van Citroen en kruidencoulis
***
Kalfsgebraad met champignonroomsaus, waaier aan dagverse marktgroenten,
gekroond met goudgele aardappelkroketjes
***
Geurig kopje koffie met moelleux van chocolade en bolletje vanille-ijs
met aangepaste wijnen, water en frisdranken inbegrepen € 72.00 p.p.
Kinderen tot 15 jaar die hetzelfde menu als de volwassenen eten betalen € 50.
We voorzien ook een kindermenu:
gefrituurde hapjesmix
kaaskroketje
kalfsvlees met appelmoes
kinderijsje
kinderen onder de 3 jaar betalen 3 euro,
vanaf 3 jaar 19 euro,
vanaf 6 jaar 24 euro
vanaf 12 jaar tot 15 jaar 29 euro,
vanaf 16 jaar = volwassenmenu.
Menu 31 December aanvang om 19 uur:
Champagne “Vranken Brut Reserve”
Fantasie van gerookte paling
***
Bouillabaisse met Noordzeevis
***
Pladijsfilets met venkelpuree
***
Hertekalfrugfilets met wildgarnituur en kroketjes
***
Tiramisu van speculoos en advocaat
*-*-*
Bubbels van oud naar nieuw
Aangepaste wijnen en dranken achteraf
zijn inclusief tot 5 uur ( met discobar)
Het menu wordt geserveerd voor 135,00 p.p.