Menu 25 December aanvang om 12 uur: (volzet)
1 uur receptie met Cava of Picon en 4 fijne hapjes
***
Kabeljauwhaasje met een stoemp van knolselder en peterseliesabayon
***
Kalkoenborstfilet “Stroganoff”, waaier aan dagverse marktgroenten,
gekroond met goudgele aardappelkroketjes
***
Geurig kopje koffie met warm appelgebak en bolletje vanille-ijs
Menu met aangepaste wijnen, water en frisdranken inbegrepen € 72.00 p.p. (volzet)
Kinderen tot 15 jaar die hetzelfde menu als de volwassenen eten betalen € 60.
Kinderen tot 12 jaar die hetzelfde menu als de volwassenen eten betalen € 50.
We voorzien ook een kindermenu:
gefrituurde hapjesmix
kaaskroketje
kalkoen met appelmoes
kinderijsje
kinderen onder de 3 jaar betalen 3 euro,
vanaf 3 jaar 19 euro,
vanaf 6 jaar 24 euro
vanaf 12 jaar tot 15 jaar 29 euro,
vanaf 16 jaar = volwassenmenu.
Menu 31 December aanvang om 19 uur: (volzet)
Champagne “Vranken Brut Reserve” of Picon
Huisbereide sushi met rund en soja
***
Trio van Noordzeevis in eigen jus met knapperige groentjes
***
Pladijsfilets met paddenstoelenkorst en puree van zwarte truffel
***
Lamskroontje met sausje van rozemarijn en aardappelkroketjes
***
Vanille-ijs met rode vruchten in een sausje van Grand-Marnier
*-*-*
Bubbels van oud naar nieuw
Aangepaste Italiaanse wijnen en dranken achteraf
zijn inclusief tot 5 uur ( met discobar)
Het menu wordt geserveerd voor 140,00 p.p.(volzet)
